ACCIÓ SOCIAL
Formació a mida

El Servei de Formació de l’Ajuntament de Vila-seca dissenya a mida la formació que ofereix segons les necessitats i demandes de la ciutadania i empreses per tal de que les persones puguin adquirir nous coneixements i habilitats.

 

Es dissenya formació a mida segons la demanda de les empreses amb l'objectiu de millorar les competències del personal treballador, l’aprenentatge de nous coneixements, l’actualització de recursos i la preparació per a nous candidats/tes per a desenvolupar una tasca determinada.

 

Qualsevol aportació es pot contactar directament amb el servei o enviar un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Des del Servei de Formació s’analitza les aportacions i necessitats de les empreses, per dissenyar itineraris formatius i crear continguts d'acord amb les demandes expressades, garantint la inversió en formació. Des d'un procés de detecció de necessitats al disseny del pla integral de formació de l'empresa, docència, gestió de cursos i impacte de la formació, o bé, programació d'una única acció formativa.

Image
Image
Image
Image