ACCIÓ SOCIAL
Servei de Primera Acollida per a Persones Nouvingudes

El Servei de Primera Acollida per a Persones Nouvingudes té per objectiu acompanyar a tota persona nouvinguda a Vila-seca en el seu procés d’integració a la nostra comunitat, així com a facilitar i donar suport en els tràmits de regularització que es requereixin.

Rutes d’Acollida

Programa comunitari del servei de primera acollida per a persones nouvingudes. On de forma periòdica, s’organitzen tallers que combinen sessions formatives amb sortides de coneixement pel municipi adreçades a totes les persones nouvingudes que vulguin conèixer els recursos i serveis que el municipi els ofereix.

 

La Federació de Municipis de Catalunya i la Fundació Carles Pi i Sunyer d’Estudis Autonòmics i Locals han inclòs al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya l’experiència “Rutes d’acollida. Itineraris per a persones nouvingudes per a conèixer els equipaments i serveis municipals” impulsada per l’Ajuntament de Vila-seca. La menció de “pràctica significativa” permet que serveixi de referència per a d’altres ajuntaments o entitats locals, amb la finalitat de millorar les tasques municipals.

On dirigir-se: Oficina de Drets Socials i Participació Ciutadana

Telèfon

A/e

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari d'atenció

 

Horari matins
dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h

Horari tardes
dilluns i dijous de 16.00 h a 18.30 h

Image
Image
Image
Image