ACCIÓ SOCIAL
Polítiques d'Igualtat

L’ajuntament de Vila-seca està treballant des de fa temps en el disseny d’uns serveis que estiguin més propers a la ciutadania i que puguin acompanyar-la en els diferents moments del seu cicle vital.

Per això el Pla Local d’Igualtat entre homes i dones (2020-2024) referma el compromís per a fer possible una societat més igualitària i respectuosa amb les singularitats i els diferencies i lliure de violències masclistes

  • Taula d’Igualtat

Composada per professionals experts, representats polítics i tècniques municipals, es constitueix com a òrgan consultiu de seguiment del Pla d’Igualtat, com a taula de treball permanent i de debat i reflexió entorn del desplegament dels eixos estratègics del Pla.

  • Punts Lila

Espai de seguretat per a la prevenció i sensibilització en relació a les conductes i actituds masclistes, els micromasclismes, la masculinitat, les relacions afectives i l’amor romàntic, l’assetjament i la violència masclista en l’espai públic i espais d’oci.

La carpa es troba ubicada a espais públics amb coincidència d’activitats amb públic i als espais públics de la ciutat

 

  • Commemoració dies internacionals

Al llarg de l’any es duen a terme un conjunt d'activitats a l’entorn dels dies internacionals i en coherència amb el Pla d’Igualtat

Image

On dirigir-se: Oficina de Drets Socials i Participació Ciutadana

Telèfon

A/e

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari d'atenció

 

Horari matins
dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h

Horari tardes
dilluns i dijous de 16.00 h a 18.30 h

Image
Image
Image
Image