ACCIÓ SOCIAL
Participació Ciutadana

El projecte de participació ciutadana a Vila-seca neix amb visió de futur i amb ambició de projecte educatiu transformador on s'estableixin llaços de confiança entre governant i governat, és a dir, entre Administració i Ciutadania.

 

Un projecte que, coordinat des de l'Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Vila-seca, pretén promoure la ciutat com un espai de construcció col·lectiva on d'una banda, s'aprofita l'expertesa del ciutadà i ciutadana fruit de la seva experiència quotidiana (perquè el municipi és el lloc on viu, on socialitza, el lloc on coneix als veïns i veïnes, on hi creix la seva família, on potser hi té la feina) i de l'altra, promou espais de construcció col·lectiva amb especial sensibilitat i inclusió de la diversitat de mirades.

 

El projecte de participació ciutadana s’implementa a través de la creació de diferents òrgans municipals adreçats a la ciutadania, els Consells municipals.

 •  Els Consells Municipals

  Els Consells municipals es creen amb raó de ser cadascun d’ells i a la vegada, amb canals d’interacció i interrelació entre ells. Son espais d’informació, deliberació i diàleg on, a través de la intel·ligència col·lectiva, experimenten la creació de co-diagnosis i co-propostes.


  • Què son els Consells municipals de participació?

   • Espais de construcció col·lectiva que fomenten la comunicació, la informació i la conversa
   • Espais amb interès pel bé comú i la diversitat de sabers i coneixements
   • Espais de reflexió i treball col·laboratiu

On dirigir-se: Oficina de Drets Socials i Participació Ciutadana

 
Image

Telèfon

A/e

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari d'atenció

 

Horari matins
dilluns a divendres de 9.00 h a 14.00 h

Horari tardes
dilluns i dijous de 16.00 h a 18.30 h

Image
Image
Image
Image