Notícies Cultura

Demà dissabte, concert homenatge a la soprano Victoria de los Ángeles al Celler de Vila-seca

12 Gener 2024

El Palau de la Música Catalana ha presentat avui els actes del centenari

 

En commemoració del centenari del naixement de la soprano barcelonina Victoria de los Ángeles, el Celler de Vila-seca acollirà demà dissabte, 13 de gener, a les 19.00 h el concert homenatge “Victoria de los Ángeles i la cançó catalana”.

 

El concert, dirigit per Pedro Pardo, comptarà amb les sopranos Mercedes Gancedo i Montserrat Seró, el baríton Carles Pachón i l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles (OSVA), els quals interpretaran repertori d’Enric Granados, Frederic Mompou, Eduard Toldrà, Manuel Garcia Morante, Joaquín Rodrigo i Xavier Montsalvatge.

 

Tal i com s’ha explicat avui en roda de premsa al Palau de la Música Catalana, el concert de Vila-seca s’emmarca dins dels actes de la commemoració del centenari del naixement de Victoria de los Ángeles, d’entre els quals destaca el concert central que tindrà lloc al Palau de la Música el proper dimarts 16 de gener, el qual rememorarà el debut internacional de la cantant l’any 1944 a la mateixa sala. La 1a Tinenta d’Alcalde i regidora de Cultura, Manuela Moya, ha assistit a l’acte de presentació d’aquests actes al Palau de la Música Catalana, ja que Vila-seca té un protagonisme especial en la commemoració del centenari. De fet, el nou equipament cultural del Celler de Vila-seca acollirà per primer cop un concert de gran format amb orquestra.

 

En ambdós concerts, a Barcelona i a Vila-seca, es recupera part del programa del concert del 1944 en un tribut al patrimoni cultural de casa nostra, la cançó catalana amb orquestra. El mateix concert també tindrà lloc avui mateix a Vic i a l’octubre a Sant Cugat del Vallès i Manresa.

 

Per al concert de Vila-seca de demà dissabte, el qual serà enregistrat per TV3, es poden adquirir les últimes entrades disponibles a https://entrades.vila-seca.cat. Cal recordar que el preu de les entrades és gratuït.

Image
Image
Image
Image