Nova edició de la Guia de Formació 2015

El Centre Municipal de Formació i Ocupació de Vila-seca inicia nous cursos

El Centre Municipal de Formació i Ocupació "Antic Hospital" de Vila-seca ha editat la nova guia de formació que aplega més d'una quarantena de cursos. Els cursos s'iniciaran durant aquest mes de gener i finalitzaran el mes de desembre.
 
Aquest cursos, que s'imparteixen a les aules del Centre Municipal de Formació i Ocupació "Antic Hospital" de Vila-seca, esdevenen una opció formativa ferma i de gran acceptació per part dels usuaris. A més, la formació podrà ser progressiva durant tot l'any, ja que s'ofereixen diferents nivells dels cursos d'ofimàtica i idiomes, el qual permet obtenir una formació transversal i continuada. Els cursos de formació són d'informàtica, idiomes, atenció domiciliària, manipulació d'aliments, auxiliar de cuina, carretoner, màrqueting, aparadorisme, gestió de caixes, prevenció de riscos laborals en el sector de la construcció, de formació en desfibril·ladors externs, en el sector químic, en sistemes de gestió de seguretat aquàtiques i en gestió de magatzem. 
 
La informació es pot recollir al mateix Centre Municipal de Formació i Ocupació, al carrer de l'Hospital, 1 o trucant al telèfon 977 39 43 25.