Tot a punt per la cavalcada dels Reis Mags al municipi de Vila-seca

Dilluns dia 5 de gener els Reis Mags d'Orient es multiplicaran per a poder arribar a tots els nuclis de població de Vila-seca i poder entregar els regals a tots els nens i nenes del municipi.

Els Reis arribaran a Vila-seca a les 17.15 h per la plaça de Joan Kies Hellmont i faran el següent recorregut pels carrers de la vila que els ha de portar fins a la Casa Consistorial de l'Ajuntament:  avinguda de Ramon d'Olzina, carrer del Requet de Fèlix, carrer de Tarragona, rambla de Catalunya, carrer de Vic, plaça dels països Catalans, carrer de la Riera, carrer de la Font, plaça de Sant Antoni, carrer dels Ferrers, carrer de la Verge de la Pineda i pl. de l'Església, fins arribar a la Casa Consistorial on després de realitzar l'Adoració del nen Jesús, Ses Majestats d'Orient seran rebuts per les autoritats i saludaran el poble de Vila-seca. Posteriorment, els Reis Mags repartiran les joguines per tots els carrers de Vila-seca i ompliran de felicitat les llars dels més petits.

A la Pineda, a les set de la tarda, els Reis Mags faran la cavalcada pel passeig de Pau Casals, cap als carrers d'Alfredo Kraus i d'Amadeu Vives fins al Pavelló Municipal d'Esports, on els més menuts rebran els regals que van demanar de les mans de Melcior, Gaspar i Baltasar.

A la Plana, Ses Majestats d'Orient arribaran a les vuit del vespre i després de la cavalcada pels carrers del barri, que culminarà al Centre Cívic i Cultural, faran entrega dels presents als infants.