Centenars de vila-secans visiten el Pavelló Municipal d'Esports en la jornada de portes obertes

L'equipament acollirà les competicions dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018

El passat dissabte 2 de setembre centenars de vila-secans i vila-secanes de totes les edats van assistir a la jornada de portes obertes al renovat Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca, ubicat al Campus Educatiu i Esportiu de Vila-seca. A primera hora, van ser els representants de les entitats esportives els que van estrenar aquesta jornada.

El nou equipament esportiu, amb prop de 4.000 m2 de superfície, ha estat rehabilitat íntegrament per tal d'adequar-lo a la normativa vigent pel que fa a funcionalitat, eficiència de les instal·lacions, accessibilitat i seguretat d'ús, així com la millora i substitució dels revestiments, acabats i serveis interiors. D'altra banda, s'ha cobert i ampliat la pista annexa, s'ha remodelat tot el paviment i s'ha construït un porxo perimetral com element d'unió i circulació entre els dos espais.

El cost total de l'actuació ha estat d'1.326.920 euros, finançats per la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Vila-seca.

Aquest nou equipament esportiu, que entrarà en ús properament, acollirà les competicions esportives de lluita grecoromana i lliure dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.