La temporada de teatre al Centru arrenca amb "Tenors"

Tenors, l'obra amb què arrencarà la temporada teatral a Vila-seca, és una paròdia i al mateix temps un homenatge als concert multitudinaris que els Tres tenors (Pavarotti, Carreras i Domingo) van fer als anys 90. L'interpreten tres tenors de veritat: en Miquel Cobos, l'Ezequiel Casamada i Albert Mora que van començar a somiar en aquest espectacle fent broma dalt d'un autobús que els portava de gira per França amb la celebrada Operetta de Jordi Puntí. El que va començar com un divertimento per passar l'estona, es va consolidar amb la creació de la companyia Illuminati i l'estrena de Tenors, fa una mica més d'un any.

L'obra s'inspira en tots els tòpics de la divinitat operística i estableix un tour da force constant entre els tres protagonistes, que s'esforcen i batallen per fer la nota més alta o la més sostinguda, fins arribar a l'absurd. Cobos, Casamada i Mora són tots tres excel·lents tenors i en aquest espectacle exploten, a més, les seves aptituds còmiques: el pallasso que porten dintre.

En aquest muntatge els espectadors assisteixen a un autèntic recital dels grans èxits de l'òpera i els musicals, però amanit amb un no parar de gags, que forcen la rialla...