Últims dies de l'exposició "Gènesi" de Sebastião Salgado a la Pineda

La mostra es podrà visitar fins al proper 30 d'agost

El passat 25 de juliol es va inaugurarar l'exposició "Gènesi" de Sebastião Salgado al Parc del Pinar de Perruquet de la Pineda, organitzada per l'Obra Social "la Caixa" i l'Ajuntament de Vila-seca.

"Gènesi" és un mosaic increïble en què la natura s'expressa en tota la seva grandesa. Després de gairebé tres dècades de reflexió sobre els drames i les tragèdies de la humanitat, el reconegut fotògraf brasiler Sebastião Salgado va iniciar el 2004 aquest projecte centrat en la natura del nostre planeta. «Una oda visual a la majestuositat i fragilitat de la Terra; una advertència sobre tot el que correm el risc de perdre», en paraules del mateix fotògraf. Fins l'any 2012, Salgado va fer un total de 32 viatges per completar aquest recorregut pel món verge, amb aturades a l'Antàrtida, Madagascar, Botswana, el Parc Nacional de Kafue, Zàmbia, l'altiplà del Colorado als Estats Units, Alaska, l'arxipèlag de les Galápagos a l'Equador, Sibèria i la selva de l'Amazones, entre d'altres.

La mostra, que es podrà visitar fins al 30 d'agost, està constituïda per 38 fotografies en blanc i negre, i mostra paisatges, animals i persones que han pogut evitar la influència del món modern en regions polars, boscos i sabanes tropicals, deserts abrusadors, muntanyes dominades per glaceres i illes solitàries.