El plenari aprova diversos reglaments administratius en relació a la implantació de l'administració electrònica

El plenari guarda un minut de silenci per l'accident químic d'IQOXE

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca celebrat aquest divendres 31 de gener a les 19 hores ha aprovat inicialment els reglaments per a l'actuació administrativa automatitzada de l'Ajuntament i el d'ús i funcionament del tauler d'anuncis electrònic. També ha aprovat la resolució d'al·legacions i l'aprovació definitiva del reglament regulador del registre comptable de factures i ha aprovat inicialment la modificació de l'ordenança del model de tendal admès a l'espai públic del passeig de Pau Casals, davant del complex hoteler de la Pineda.
 
D'altra banda, pel plenari municipal aprovà la proposta d'alcaldia de designar a la regidora Marta Roldán com a representant de l'Ajuntament en el Patronat Municipal de Turisme, en substitució de l'antic regidor Carlos Cercós.
 
El Ple de l'Ajuntament de Vila-seca va debatre també dos mocions presentades pels grups municipals que van ser aprovades.
 
Les mocions aprovades són:
- Moció presentada pel grup municipal de VSC en suport al programari lliure en l'àmbit de les TIC (Tecnologies de la Informació i les Comunicacions). Fou aprovada amb els 18 vots a favor dels regidors del govern, de Ciutadans i de Vila-seca en Comú i 3 abstencions dels regidors de Decidim Vila-seca.
- Moció conjunta de tots els grups municipals arran de l'accident succeït a l'empresa IQOXE de la Canonja el dimarts 14 de gener de 2020. Fou aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.