Èxit de participació vila-secana a la jornada ‘Gaudim dels Parcs'

Diverses activitats al Parc dels Aragalls, al Parc Infantil de la Rambla de Catalunya, al Parc dels Gegants i a l'Skate Parc estaven programades per al passat dissabte

El passat dissabte els vila-secans i les vila-secanes van viure una jornada de gaudi i participació als parcs del municipi. Sota el nom ‘Gaudim dels Parcs', l'Ajuntament de Vila-seca va organitzar diverses activitats al Parc dels Aragalls, situat al barri Miramar-Les Illes; al Parc Infantil de la Rambla de Catalunya, al barri del Colomí; al Parc dels Gegants, que es troba al barri de la Formiga i al Skate Parc, a la plaça del Mas de Miret Petit del Parc Tecnològic i de Serveis l'Alba.
 
Al Parc dels Aragalls va acollir diverses activitats saludables per a totes les edats, en forma de circuit, i dirigides per una de les monitores de Piscines Vila-seca. A través d'aquestes activitats, els participants van poder conèixer la correcta utilització dels aparells de salut instal·lats al parc, els quals permeten treballar i tonificar diverses parts del cos.
 
La Rambla de Catalunya va omplir-se d'infants que, juntament amb els seus pares i  els monitors i monitores de la Ludoteca, van poder gaudir del joc en llibertat a la zona del Parc infantil. 
 
Els nens i nenes de 4 a 11 anys van poder aprendre normes bàsiques d'educació viària al Parc dels Gegants, on s'hi va instal·lar un circuït que simulava els carrers d'una ciutat amb senyals, semàfors o cruïlles. Nombrosos infants van divertir-se circulant amb bicicleta i van aprenenre a conviure amb la resta d'usuaris de les vies.  
 
Per últim, cap a les 12.30 h del migdia començaven les exhibicions de scooters a l'Skate Parc, on Devil bikes Reus va portar-nos a Jordi Jiménez, campió d'Espanya 2014; Lluís Barrios, classificat entre els tres primers a la Street Jam 2015 de Barcelona, i Lukitas Caballero, jove promesa d'11 anys. 
 
L'Ajuntament de Vila-seca ha invertit en els darrers mesos un total de 379.115,83 euros en la millora i els nous equipaments d'aquests quatre parcs de Vila-seca. En concret, el Parc Infantil de la Rambla de Catalunya ha rebut una inversió de 79.898,64 euros; s'han invertit 119.993,11 euros en la instal·lació dels aparells de salut, jocs infantils i il·luminació al Parc dels Aragalls; 99.755,25 euros en l'adequació de l'aparcament del Parc dels Gegants i 79.468,83 euros per a la instal·lació de la pista del Skate Parc.