Vila-seca implanta punts de càrrega per a vehicles elèctrics en dos espais públics

Funcionen al Centre de Salut i al passeig de Pau Casals de la Pineda

Vila-seca ha instal·lat diversos punts públics de càrrega per a vehicles elèctrics en dos espais diferents. Un espai està ubicat a l'aparcament soterrat del Centre de Salut de Vila-seca, i l'altre es troba ubicat al passeig de Pau Casals de la Pineda.

A l'aparcament soterrat del Centre de Salut hi ha instal·lats 6 punts de càrrega individuals. Estan dotats d'una connexió semi ràpida i una altra de convencional, i funcionen mitjançant targes que subministra el personal de vigilància de l'aparcament.

El segon espai de càrrega està al passeig de Pau Casals de la Pineda, al davant de l'entrada al complex Estival. És un punt de càrrega semi ràpida que permet carregar dos vehicles elèctrics al mateix temps. Per utilitzar aquest punt de càrrega s'ha de descarregar l'app "fenie energía"  (disponible tant per IOS com per Android). Aquesta aplicació permet veure la disponibilitat de punts de recàrrega existents, i la mateixa app dóna tota la informació a seguir per dur a terme l'operació de càrrega.

El servei de càrrega dels vehicles és gratuït i només té el cost per als usuaris del servei d'aparcament durant el temps que tinguin el vehicle a l'aparcament. En el cas del Centre de Salut, és gratuït durant la primera hora, i a partir d'aquí el cost és d'1,50€ l'hora. Pel que fa al del Passeig de Pau Casals, l'estacionament és gratuït durant tot l'any, a excepció del període de funcionament de la zona blava (que només funciona des del 15 de juny fins al 15 de setembre, de 10 a 14 i de 16 a 21 h, a 1,10€ l'hora).