Vila-seca, present a l'acte del Parlament en reconeixement al tenor Josep Carreras

S'ha reconegut la seva carrera artística i l'acció cívica que duu a terme a través de la seva fundació contra la leucèmia

L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet i el president de la Fundació Auditori Josep Carreras de Vila-seca, Josep M. Pujals, van assistir ahir dimarts al lliurament de la medalla d'honor en la categoria d'or del Parlament de Catalunya al tenor Josep Carreras, en reconeixement a la seva carrera artística i l'acció cívica que duu a terme a través de la seva fundació.

L'acte, presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, va aplegar a nombroses personalitats del món de la política i de la cultura catalana, entre les quals destaquen la dibuixant Roser Capdevila, que va rebre la medalla d'honor l'any 2010.

De forma espontània, i al final de l'acte, Carreras va pujar a l'escenari per interpretar "L'emigrant", d'Amadeu Vives, amb l'acompanyament del Cor de Cambra del Conservatori del Liceu, com a mostra d'agraïment per la distinció rebuda.

L'Auditori Josep Carreras, vinculat al tenor des de la seva inauguració l'any 2004, acull cada any una gala benèfica amb intèrprets lírics de gran nivell, per tal de recaptar fons per a la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, la qual va néixer el 1988 amb un únic objectiu: que la leucèmia sigui una malaltia totalment curable.