Els Amics del Teatre de Vila-seca celebren 20 anys amb una festa

L'entitat, que des del setembre de l'any 1999, coordina la programació teatral de Vila-seca, ha preparat un cap de setmana ple d'activitats per a commemorar aquest aniversari

Aquesta serà la tercera vegada que els Entrellaçats actuen a Vila-seca de la mà dels Amics del Teatre. Aquesta jove companyia està integrada per actors i actrius de diversos punts del Camp de Tarragona. Des de fa una mica més de cinc anys passegen els seus relats eròtics, escrits per Òscar Solé, per arreu del territori. Allà on van repeteixen i recentment han guanyat el 6è premi Rosa Florido de Teatre, que es lliura a Vilafranca. La seva proposta és fresca, provocativa i molt divertida. Aquesta vegada portaran a Vila-seca el seu tercer espectacle, Sense llençols.

Amb la representació dels Entrellaçats, a partir de les 20.30 h a l'Hort del Centru, aquest dissabte arrencarà la festa del 20è aniversari dels Amics del Teatre de Vila-seca. També hi haurà pastís, espelmes, records i anècdotes i un sorteig entre els assistents. El guanyador rebrà un abonament doble per a la pròxima temporada teatral a Vila-seca. La festa culminarà amb grans èxits musicals, que punxaran, en vinil, els Blue Mambo, un grup de dj's vila-secans. L'entrada és gratuïta. En cas de pluja la festa es traslladarà a l'interior del teatre del Centru.

L'endemà diumenge, a les 19.00 h, La Tramoia de Vila-seca se sumarà a la celebració dels 20 anys dels Amics del Teatre amb la reposició de M'esperaràs. Aquesta comèdia, del valencià Carles Alberola, es va estrenar al mes de juny i la companyia vila-secana ja l'ha portat a Cambrils. Per tal d'aconseguir més bolos, la representació d'aquest diumenge s'enregistrarà. A l'entrar no es cobrarà entrada, però hi haurà taquilla inversa i, al sortir, els espectadors que ho desitgin podran fer la seva aportació econòmica.

M'esperaràs és una comèdia d'embolics que gira entorn d'una cita a cegues fallida, o no, depèn de com es miri. En qualsevol cas la nit que el Jaume i la Raquel han preparat al seu amic Rubén serà molt més accidentada del que preveien. Rialles assegurades.