L'Aliança Turística participa a FITUR 2024

24 Gener 2024

L’acció conjunta a FITUR és la primera iniciativa promocional d’aquest 2024 dels municipis que conformen l’Aliança: Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca. Les següents accions promocionals es duran a terme al País Basc i França.

 

FITUR 2024 és la primera cita anual per als professionals del turisme mundial i els municipis de Cambrils, Reus, Salou i Vila-seca hi tenen una presència destacada.

 

Al costat de l'espai de la Costa Daurada i de PortAventura, emmarcat a l'estand de Catalunya, els Patronats i entitats responsables de la promoció turística dels municipis de l'Aliança compten a FITUR amb un espai per a reunions professionals que posen a disposició d’empreses de la zona desplaçades a Madrid. A més, aquests municipis tenen destacada visibilitat amb imatges de les destinacions, així com codis QR que redireccionen amb la informació turística més rellevant.

 

Els responsables polítics de Salou, Pere Granados; de Cambrils, Alfredo Clúa; de Reus, Sandra Guaita; i de Vila-seca, Pere Segura valoren positivament poder oferir una zona professional de l’estand que està orientada a facilitar la feina i les reunions que els empresaris del sectors turístic, com  agències de viatges, touroperadors, empresaris d’allotjament, companyies de serveis turístics i mitjans de comunicació que, entre d’altres, realitzaran amb professionals nacionals i internacionals. En paral·lel, es propiciarà el contacte dels diferents membres de l’Aliança amb el sector turístic.

 

Històricament, la gran afluència d'empreses del territori i el gran número de contactes realitzats, avalen la determinació dels Patronats en oferir una zona per conèixer nous proveïdors i clients, enfortir les relacions comercials i multiplicar les oportunitats de negoci.


Accions promocionals conjuntes al País Basc i França

En el marc de l’Aliança Turística ja s’han definit dues accions més en el calendari promocional d’aquest 2024. Es tracta de dos projectes de promoció turística que es duran a terme al País Basc i al sud de França, uns esdeveniments dirigits a públic final però també professional i que també comptaran amb una campanya de comunicació. Aquestes accions estan orientades a captar públic final en un àmbit geogràfic que, històricament, visita la Costa Daurada.

 

Les accions de l'Aliança responen al valor afegit que suposa la coordinació i la integració d'esforços davant dels objectius comuns dels municipis que l'integren, amb la generació de sinergies que es tradueixen en una més elevada eficàcia de les accions, una major notorietat i una millor gestió de la promoció turística de la destinació.

Image
Image
Image
Image