La Costa Daurada es promociona a França patrocinant l’Olympique de Lió femení

11 Abril 2024

És una acció emmarcada dins el Pla Conjunt de Promoció on participa el sector públic -Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona, Salou, Cambrils i Vila-seca- i el privat -FEHT-

La Costa Daurada ha arribat a un acord de patrocini amb l’equip de futbol femení de l’Olympique de Lió per tal de promocionar-se al mercat francès fins al juny de 2025. Aquest conveni s’emmarca dins del Pla Conjunt de Promoció on participen els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils i Vila-seca, conjuntament amb la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Així, la Costa Daurada s’ha convertit en Soci Oficial de l’Olympique de Lió femení. L’acte de presentació de l’acord s’ha fet el dia 9 d’abril a Lió i ha comptat amb l’assistència de jugadores i el CEO de l’Olympique i de diferents autoritats i representants de la Costa Daurada.

 

Lluïsa Clavé, presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca  s’ha referit a l’acord “com una gran oportunitat per promocionar la destinació en el principal mercat emissor, el francès. Som referents pel que fa al turisme esportiu i tenim unes instal·lacions de primer nivell i que un equip com l’Olympique de Lió femení faci un stage a la Costa Daurada ens permetrà posicionar-nos encara més en el segment del turisme esportiu”.

 

El pla conjunt de promoció

Aquesta acció de promoció s’emmarca dins del pla conjunt de promoció turística de la Costa Daurada, signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), -l’entitat que representa el 90% de les places d’allotjament de la demarcació-. Aquesta és una estratègia que busca aplicar els recursos obtinguts provinents de l’impost a les pernoctacions en establiments reglats per impulsar la comercialització i promoció dels productes i els serveis turístics del territori; així com per dinamitzar i reforçar el coneixement de la destinació.

 

Aquest pla de promoció, iniciat el 2014, té com a objectiu fonamental aplicar una part dels recursos obtinguts provinents de l’impost a les pernoctacions en establiments reglats i és la FEHT l’encarregada de gestionar-lo. Així doncs, des de fa diversos anys, s’han creat unes sinergies molt positives entre el sector públic i el privat per assolir objectius de promoció, tan relatius a la Costa Daurada, com a les poblacions de Salou, Cambrils i Vila-seca, i també dels establiments turístics: hotels, càmpings i apartaments. Per a l’any 2024, el pla té un pressupost de 900.000 euros.

Image
Image
Image
Image