El pessebre de sorra de la Pineda ja és història

09 Gener 2024

Edició enllestida i fins l’any vinent.

 

Al llarg d’aquest matí s’han dut a terme els treballs de destrucció del pessebre de sorra de la Pineda que des del passat 3 de desembre s’ha pogut visitar a la Pineda. Aquest grup escultòric construït per vuit artistes provinents de diversos punts d’Europa, ha estat exposat al Parc del Pinar de Perruquet.

 

En aquesta 24 edició, el Pessebre de sorra de la Pineda ha ocupat prop de 200 m2, ha utilitzat 400 tones de sorra i la temàtica creada pels escultors ha estat un reconeixement i tematització dels quatre elements clàssics de la natura: Aigua, Terra, Foc i Aire.

 

Al llarg dels prop de 40 dies en què s’ha pogut gaudir d’aquest tradicional grup escultòric, des del Patronat Municipal de Turisme i el propi Ajuntament de Vila-seca s’han organitzat una dotzena d’activitats culturals al seu voltant i ha estat visitat per més de 25.000 persones.

 

Un cop acabats els treballs d’enderroc del pessebre de sorra a càrrec de la Brigada Municipal, la sorra serà emmagatzemada per tal de poder-se utilitzar el proper any.

Image
Image
Image
Image