Notícies Sostenibilitat

Inaugurada la nova planta de Messer Ibérica a Vila-seca

21 Setembre 2023

L'acte ha estat presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, acompanyat per l'alcaldessa accidental, Manuela Moya

Avui Vila-seca ha estat el punt de trobada de les principals autoritats del Camp de Tarragona, amb motiu de la inauguració de la nova planta de Messer Ibérica, de producció de gasos destil·lats de l'aire amb un procés de zero emissions contaminants, completament electrificada i que ofereix productes descarbonitzats.

L'acte, presidit pel president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i acompanyat per l'alcaldessa accidental de Vila-seca, Manuela Moya, ha aplegat un bon nombre d'autoritats, empresaris i representants de diverses institucions, així com el director general de Messer Ibérica, Rubén Folgado, i el president i propietari de Messer, Stefan Messer.

Amb una inversió propera als 60 milions d'euros, la planta ha estat desenvolupada amb l'última tecnologia i és el reflex d'una indústria més sostenible, eficient i segura.

Amb aquesta planta inaugurada avui, Messer ja compta amb un total de 5 al Camp de Tarragona, on hi és present des de l'any 1970 quan va instal·lar la seva primera planta a Vila-seca.

Image
Image
Image
Image