Notícies Ple municipal

S’aproven modificacions dels estatuts dels Patronats

26 Gener 2024

El plenari debat també dues mocions presentades per VSC i VOX

 

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat aquest divendres 26 de gener a les 19 hores ha aprovat sengles modificacions als estatuts dels Patronats Municipals de Turisme i de Música de Vila-seca. Les modificacions realitzades corresponen a adaptacions fruit de la normativa legal per tal de regular tasques vinculades a la intervenció i la tresoreria dels patronats.

 

D’altra banda, el Ple de l’Ajuntament de Vila-seca va debatre també dos mocions presentades pels grups municipals de Vila-seca en Comú i de VOX. Una es va aprovar i l’altra fou rebutjada.

 

Moció aprovada

- Moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú per tal de revertir el model de concentració pediàtrica i garantir que l’atenció als infants es durà a terme als seus CAPS i consultoris de referència. Fou aprovada per 17 vots a favor per part dels regidors dels grups municipals de Vila-seca en Comú (VSC), VOX i Vila-seca Segura, 3 abstencions dels regidors del Partir dels Socialistes de Catalunya (PSC) i un vot en contra del regidor de Decidim Vila-seca (DV).

 

Moció no aprovada

- Moció presentada pel grup municipal de VOX per a la participació ciutadana als plens municipals . Va rebre quatre vots a favor dels regidors dels grups municipals de VOX i VSC però fou rebutjada en rebre 17 vots negatius de la resta de regidors.

Image
Image
Image
Image