Notícies Ple municipal

Presa de possessió de la nova Corporació Municipal a Vila-seca

17 Juny 2023

Pere Segura és proclamat novament alcalde de Vila-seca

 

Aquest dissabte 17 de juny al migdia, ha quedat constituïda a la Sala de Plens municipal la nova Corporació de l'Ajuntament de Vila-seca. Aquesta Corporació, sorgida dels resultats electorals del 28 de maig, és la responsable de conduir la política municipal durant els pròxims quatre anys.

 

Amb el saló de sessions ple de gom a gom, l'acte oficial s'ha iniciat amb la constitució de la Mesa d'Edat per part de les regidores electes més gran, Esmeralda Núñez, i la més jove, Nerea Mohino, i ha continuat amb la presentació de les corresponents credencials i amb el jurament o promesa del càrrec per part de totes les regidores i regidors.

 

Després s'ha procedit a la votació d'alcalde i ha quedat proclamat per majoria Pere Segura i Xatruch, després de rebre el suport de 13 dels 21 regidors. El nou alcalde ha rebut el suport dels 13 regidors de la seva formació "Vila-seca Segura".

 

Aquests són els nous regidors que formen part de l'Ajuntament de Vila-seca:

  • Per Vila-seca Segura (13 regidors): Pere Segura, Manuela Moya, Josep Toquero, Cristina Cid, Lucía Teruel, Esmeralda Núñez, Miguel Ángel Almansa, Alberto Miguel, Jordi Trillo, Lluïsa Clavé, David Rodríguez, Elisabet Torrademé i Nerea Mohino.
  • Pel Partit dels Socialistes de Catalunya – Vila-seca Som Tots (3 regidors): Juan Antonio Ramírez, Anabel Margalef i Miguel Ángel Hidalgo.
  • Per VOX (2 regidors): Javier Domingo i Antonia Raigón
  • Per Vila-seca en Comú (2 regidors): Núria Miret i Francesc Benaiges
  • Per Decidim Vila-seca (1 regidor): Josep Forasté
Image
Image
Image
Image