Notícies Ple municipal

L'Ajuntament aprova l'adhesió a la Federació Catalana de Municipis

30 Setembre 2023

El plenari debat també dues mocions presentades per VSC i VOX

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca celebrat aquest divendres 29 de setembre a les 19 hores ha aprovat l'adhesió de l'Ajuntament a la Federació Catalana de Municipis i per extensió a la "Federación Española de Municipios y Provincias".
 
D'altra banda, aquest segon ple de la nova legislatura 2023-2027, també ha aprovat la designació de representants municipals en els Organismes autònoms del Patronat Municipal de Turisme i del Patronat Municipal de Música. En concret, les persones del sector privat que formaran part del Patronat Municipal Turisme són Josep Maria Claver (Aquopolis), Xavier Madriles (Batucada), Òscar Saladié (degà Facultat de Turisme i Geografia, URV), Mònica Conesa (PortAventura), Mari Luz Pujol (Infinitum), Indaleci Salas (Gran Palas Hotel) i Xavier Guardià (Federació Empresarial d'Hosteleria i Turisme). Pel que fa al Patronat Municipal de Música les persones són Josep Anton Ferré (catedràtic i exrector URV), Montserrat Garriga (presidenta Secció de Lletres de l'Agrupació Cultural), Maria Àngel Lanuza (URV), Montserrat Madurell (Cor Scherzo), Mar Romero (presidenta de l'AMPA del Conservatori), Quima Guinovart (INS Ramon Barbat) i Andreu Faro (INS Vila-seca).
 
Durant aquesta sessió també es va aprovar el compte general de la Corporació de l'exercici pressupostari de 2022 així com la ratificació del decret d'alcaldia de 19 de setembre de compareixença al procediment ordinari 276/2023-C sobre la nova empresa supramunicipal de serveis funeraris FuneCamp i el contenciós obert pel l'empresa Mèmora.
 
El Ple de l'Ajuntament de Vila-seca va debatre també dos mocions presentades per diversos grups municipals Una es va aprovar per unanimitat i l'altra fou rebutjada..
 
Moció aprovada
- Moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú per tal de treballar conjuntament per millorar els canals de comunicació de l'Ajuntament amb el veïns. Fou aprovada per unanimitat de tots els regidors.
 
Moció no aprovada
- Moció presentada pel grup municipal de VOX en contra de la venda il·legal al municipi de Vila-seca. Va rebre dos vots a favor dels regidors del grup municipal de VOX però fou rebutjada en rebre 19 vots negatius de la resta de regidors.
Image
Image
Image
Image