Notícies Ple municipal

L’Ajuntament aprova inicialment l’ordenança de Civisme i Convivència

23 Març 2024

També s’aprova el calendari de festes locals per a l’any 2025

El plenari de l’Ajuntament de Vila-seca celebrat aquest divendres 22 de març a les 19 hores ha aprovat inicialment l’ordenança de Civisme i Convivència del municipi de Vila-seca. Aquesta ordenança, que s’haurà d’aprovar definitivament, proposa un model regulador adaptat a l’ètica actual, representant les noves sensibilitats de la ciutadania i fomentant els valors de la cultura, la convivència, la seguretat i el respecte amb el medi ambient.

 

Dins els assumptes de serveis generals, relacions cíviques i seguretat, el ple de l’Ajuntament va aprovar també el reglament regulador del servei de recàrrega de vehicles elèctrics o híbrids endollables al municipi, així com la memòria justificativa per a l’exercici de l’activitat de serveis funeraris mitjançant una societat pública de caràcter supramunicipal (FuneCamp) formada pels Ajuntaments de Reus, Salou, Constantí i Vila-seca.

 

D’altra banda, també es va aprovar la modificació de crèdits 4/2024 del vigent pressupost general i el calendari de festes locals del municipi pera l’any 2025. En concret seran els dies 17 de gener (dimecres) i el dilluns 4 d’agost ja que pel proper any 2025 el dia 3 d’agost cau en diumenge.

Image
Image
Image
Image