Notícies Ocupació

Presentats els 21 treballadors del nou Pla d'Ocupació Municipal i dels programes del SOC

02 Novembre 2023

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha donat la benvinguda als nous treballadors

 

L’Ajuntament de Vila-seca ha acollit aquest matí l'acte de presentació de les 21 persones que comencen a treballar al municipi, vinculades al nou Pla d’Ocupació Municipal (19 persones) i als programes de treball i formació del SOC (2 persones).

 

Destinat a aquelles persones que es troben en situació d'atur, el Pla d’Ocupació Municipal té l'objectiu de facilitar l'accés al món laboral i promoure l'ocupabilitat de les persones que hi participen.

 

Amb la intenció de tenir en consideració diferents sectors de la població i de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment del municipi, les places a cobrir s'han dissenyat atenent diversos perfils professionals de les persones aturades de Vila-seca i a les característiques pròpies dels programes i projectes a desenvolupar pels diferents departaments de l'Ajuntament. De fet, la relació de llocs de treball és molt diversa:

 

  • 2 Tècnic/a de suport a l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana
  • 1 Tècnic/a de suport a l’Àrea de Cultura, Lleure i Coneixement
  • 9 Tècnic/a auxiliar administratiu de suport per l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana (2), per l’Àrea de Cultura, Lleure i Coneixement (3), per l’Àrea d’Innovació i Serveis al Territori (3) i per l’Oficina d’Atenció Ciutadana (1)
  • 1 Encarregat/da de Serveis Generals
  • 8 Peó/na de Serveis Generals

 

L'acte de benvinguda als treballadors ha anat a càrrec de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, juntament amb la regidora d'Acció Social, Lucía Teruel; la regidora de Cultura, Lleure i Coneixement, Manuela Moya i el regidor de Serveis Generals, Seguretat i Civisme, Josep Toquero. L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha afirmat que “es tracta d’una molt bona oportunitat per als treballadors i treballadores, dels quals n’esperem la màxima implicació en la seva feina” assegurant que “a tots ells i elles els ajudarà, de ben segur, en la formació i en la integració dins la vida laboral”.

 

Cal recordar que des de l'any 2012 l'Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Plans d'Ocupació Municipal amb finançament propi, per a fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d'ocupació.

Image
Image
Image
Image