Notícies Ocupació

Obert el termini per a presentar sol·licituds al programa Impuls a l’Ocupació

26 Octubre 2023

El programa “Impuls a l’Ocupació”, que des de fa anys convoca l’Ajuntament de Vila-seca, ja ha obert el termini per a presentar-hi sol·licituds. Aquest programa d’ajuts, que enguany té una partida de 103.200 euros, té l’objectiu de seguir incentivant la creació de llocs de treball al municipi de Vila-seca, i d’afavorir la creació i establiment de noves empreses al municipi de Vila-seca.

 

La convocatòria destaca la concessió d’incentius a la contractació de persones aturades de Vila-seca amb especial atenció a la contractació de persones majors de 45 anys aturades i als col·lectius de dones. Els ajuts són diversos i poden arribar, per exemple, fins als 6.000 euros, en el cas que es facin contractes fixos a persones majors de 45 anys.  

 

D’altra banda també es manté la línia d’ajuts a la emprenedoria i a l’afavoriment de la creació i establiment de noves empreses al municipi de Vila-seca. 

 

Les persones i empreses interessades han de presentar la sol·licitud a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Vila-seca. Qualsevol dubte es poden adreçar al Servei d’Ocupació i Creació d’Empreses, situat al carrer de l’Hospital, 1 de Vila-seca (telèfon 977 394 325).

Image
Image
Image
Image