Notícies Esports

El Duatló de Vila-seca estrena el calendari d'esdeveniments esportius

25 Gener 2023

El diumenge 29 de gener, el Parc de la Torre d'en Dolça estrenarà el calendari esportiu de l'any, amb el Duatló Cross popular de Vila-seca, que espera aplegar a gairebé 100 participants. La sortida està prevista a les 10 del matí.

 

Aquest any es disputarà la 17a edició i comptarà amb un circuit tancat, ràpid i divertit, apte per a tots els públics. Ideal per a aquells esportistes que s'inicien en el món dels duatlons i també per als que vulguin mesurar el seu estat de forma abans de començar la temporada de triatlons. 

 

La prova transcorre per camins i pistes ràpides, amb poca dificultat tècnica i amb una distància de 4 quilòmetres de cursa a peu, la segona secció de 15 quilòmetres en BTT i per últim el tercer segment de 2 quilòmetres de cursa a peu de nou, abans de travessar la línia de meta com a finishers de la prova.

 

La competició podrà realitzar-se en format individual o per relleus. La jornada s'allargarà fins passades les 12 h del migdia i finalitzarà amb una rustic party.

La cursa està organitzada per la Secció de Muntanya - Agrupació Cultural de Vila-seca i amb la producció tècnica de Naturetime Events.

Image
Image
Image
Image