Notícies Drets socials

El conseller Carles Campuzano inaugura les noves dependències de Serveis Socials a Vila-seca

24 Febrer 2023

Ubicades al Centre Històric de Vila-seca, la inversió final ha estat de 791.380 euros

Aquest divendres 24 de febrer, el conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano, ha presidit l'acte inaugural de la nova seu de l'ârea de Drets Socials i Participació Ciutadana de Vila-seca.

Acompanyat de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i de la Corporació Municipal de Vila-seca, el conseller ha visitat primer la Casa Consistorial on ha signat al Llibre d'Honor de l'Ajuntament. Posteriorment s'han desplaçat fins a la nova seu de Drets Socials i Participació Ciutadana, ubicada al carrer Major, 12 on el conseller i l'alcalde han pogut descobrir la placa inaugural i han visitat les instal·lacions.

Aquest nou espai, de 412'81 m² i amb una inversió final de 791.380 euros, acull ara tots els serveis d'atenció a la ciutadania que fins ara estaven ubicats en diferents dependències i equipaments municipals, com són:

 

• Equips bàsics de serveis socials

• Servei d'Atenció a les Dones

• Servei d'Atenció a Persones Nouvingudes

• Oficina Local d'Habitatge

• Servei d'Atenció a Empreses i Ocupació

• Servei d'Atenció Jurídica per a Dones

• Servei d'Assessorament jurídic en temes d'habitatge

• Servei d'Atenció Integral LGBTIQ+

 

L'actuació ha consistit en l'adequació integral d'un local, que es situa únicament en planta baixa. El local disposa de tres façanes i permet l'accés dual pel carrer Major i pel carrer del Patró, un fet que permet distribuir l'espai en tres zones: atenció al públic (recepció, atenció al públic, sala d'espera, serveis per al públic), atenció semi restringida(6 petits despatxos d'atenció personalitzada) i zones internes de treball (4 despatxos de direcció i regidoria, sala de reunions, serveis interns, sala comuna de treball, office, magatzem i arxiu).

Amb aquesta distribució, el nou equipament permet segregar l'afluència de públic externa del personal intern, a la vegada que garanteix la protecció de la privacitat.

Image
Image
Image
Image
Image