Notícies Drets socials

Creu Roja inaugura el seu nou local a Vila-seca

21 Febrer 2024

Creu Roja Vila-seca ha inaugurat avui el seu nou local al carrer de Sant Antoni, 2. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Vila-seca, Pere Segura; la regidora d'Acció Social i Polítiques d'Igualtat, Lucía Teruel; el president autonòmic de la Creu Roja Catalunya, Josep Quitet; el president provincial, Ramon Grau i el delegat de Creu Roja a Vila-seca, Ramon Valeriano. 

 

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha ressaltat en les seves paraules, la importància d'oferir ajuda a les persones que més ho necessiten des d'un local renovat, "al cor de Vila-seca, des d'on continuaran la seva tasca vital d'assistència i servei a la nostra comunitat". Tot recordant que la Creu Roja, a nivell local i també mundial, "actua sempre sota els principis d'humanitat, imparcialitat, neutralitat, independència, caràcter voluntari i unitat". 

 

Davant la presència de diversos voluntaris i voluntàries de Creu Roja, diversos regidors de la Corporació Municipal, el mossèn de la Parròquia de Sant Esteve de Vila-seca, així com d'altres assistents, s'ha destacat en els parlaments la tasca ingent del voluntariat al capdavant de la gestió d'ajudes a la població, tot  apuntant que, actualment, Creu Roja Vila-seca ofereix ajuda a 50 usuaris mensuals al municipi. El president provincial, Ramon Grau, també ha fet èmfasi en la relació històrica que Creu Roja té amb l'Ajuntament i el municipi de Vila-seca.

 

Un petit refrigeri i un brindis conjunt ha posat punt i final a l'acte d'inauguració. 

Image
Image
Image
Image