Notícies Drets socials

A partir del dilluns 11 de març ja es podrà demanar l’ajuda per al pagament del lloguer per a persones de fins a 35 anys

08 Març 2024

Ja ha estat publicada la convocatòria per a la concessió de les subvencions per al pagament del lloguer o habitació 2024 de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

 

A partir del dia 11 de març i fins al 12 de abril es pot demanar l’ajuda per al pagament del lloguer per a persones joves de fins a 35 anys o menys.

 

En el cas que hi hagi diversos titulars del contracte d'arrendament, ho poden demanar cadascun d’ells de forma individual. Cal recordar que els imports que es rebran per l’ajuda concedida són fins a un màxim de 250 euros mensuals i cal estar empadronat a l’habitatge pel qual es demana la subvenció, i no pagar un lloguer superior a 600€ per habitatge i 300 € per habitació.

 

L’import màxim de renda anual de la unitat de convivència per a poder accedir a l’ajuda no pot ser superior a 24.301,57 €.

 

Les sol·licituds es podran presentar per internet a l’apartat d'Ajuts i Tràmits de la web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya https://habitatge.gencat.cat/ca/tramits/, a la Seu Electrònica de l’Ajuntament https://vila-seca.eadministracio.cat/info.0 i presencialment a l'Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

 

L’Oficina Local d’Habitatge us ofereix el seu suport i acompanyament en la tramitació de les ajudes a l’adreça del C. Major, 12 de Vila-seca, tel. 977 390 024.

 

Respecte a la convocatòria destinada a persones d'entre 36 i 64 anys no hi ha encara data prevista de publicació. Seguirem informant quan disposem de mes informació.  

Image
Image
Image
Image
Image