Notícies Cultura

El Nadal segueix viu a Vila-seca amb diversos actes fins a la nit de Reis

28 Desembre 2023

A inicis del mes de desembre Vila-seca va donar el tret de sortida a les festes nadalenques, amb l'inici de la construcció de la 24a edició del Pessebre de Sorra. Ara, a només 3 dies d'acabar l'any, Vila-seca es prepara pel Tradicional Bany de Sant Silvestre a la platja de la Pineda i l'Home dels Nassos a Vila-seca, que tindran lloc el diumenge 31 de desembre, a les 12.00 h i a les 17.45 h, respectivament.

 

La concentració per a rebre l’Home dels Nassos es farà a la plaça de l’Església, amb els Gegants i Grallers de Vila-seca, i es dirigirà cap a l’estació de tren on, a les 18.17 h arribarà l’Home dels Nassos. Des del balcó de la Casa Consistorial donarà pas al seu discurs, amb l’acompanyament dels Gegants i Grallers, l’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina i els Amics del Cavall de Vila-seca.

 

Durant aquests dies, també, es recolliran les cartes de tots els infants de Vila-seca des de l'oficina màgica de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient, la qual restarà oberta els dies 30 i 31 de desembre, en horari de 10.00 a 14.00 h al Castell de Vila-seca.

 

Durant aquests darrers dies de l’any, la música també hi tindrà cabuda a Vila-seca amb el concert de Nadal de la Jove Orquestra Intercomarcal, que actuarà el divendres 29 de desembre a les 21.00 h a l’Auditori.

 

“Els Pastorets” es representaran al Teatre El Centru el 30 de desembre a les 7 de la tarda i hi tornarà a haver una altra representació el 7 de gener a les 11 del matí. I per a començar l’any, els joves podran gaudir de la Festa de Cap d’Any, al Pavelló Municipal d’Esports, a partir de la 1 de la matinada del dilluns 1 de gener.  

 

A més, cal recordar que el Parc Infantil de Nadal està en marxa fins al 30 de desembre al Pavelló i el Parc Jove fins demà dia 29.

 

I, per últim, la desitjada arribada de SSMM els Reis Mags d'Orient serà el divendres 5, a partir de les 17.00 h a Vila-seca. Després de la Cavalcada pels carrers de la vila, els Reis es dirigiran al Castell per adorar el Nen Jesús i saludar els vila-secans des del balcó. Per la seva banda, a les 7 de la tarda arribaran a la Pineda i a les 8 de la tarda arribaran a la Plana. Cal destacar que la retransmissió en directe per TAC 12 de l’espectacle audiovisual que tindrà lloc al Castell, es podrà veure també des de l’interior del Celler i, per primera vegada, al Parc del Pinar de Perruquet de la Pineda.

Image
Image
Image
Image