Notícies Cultura

El Conservatori Municipal de Música de Vila-seca celebra Santa Cecília

22 Novembre 2023

En el marc de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música, demà dijous 23 de novembre, l’Escola de Música i el Conservatori Municipal de Música de Vila-seca celebraran la festa de la música amb el tradicional concert itinerant per diferents espais del centre. Un concert que, com cada any, serà protagonitzat per professorat i alumnes.

 

La festa s’obrirà a les 17.30 h al vestíbul d’entrada del Conservatori amb la fanfàrria de benvinguda que oferirà el conjunt de trompes, el qual donarà pas a un trepidant recorregut en format de petits concerts que ompliran els espais més grans de l’edifici. Entremig, i com ja és també tradició, l’Associació de Mares i Pares de l’Escola i el Conservatori oferirà un petit berenar que donarà pas al tram final del concert, que tindrà lloc a l’Auditori Josep Carreras.

 

El concert itinerant on intervindran tots els departaments del Centre, serà conduit per dos actors, el maestro Paolo i el seu ajudant, dos músics que volen trobar el millor lloc per interpretar la seva obra culminant i més important. El recorregut estarà ple de sorpreses i de participacions en formats poc habituals que convidaran a la participació de tothom. El final del concert serà a les 20.30 h.

Image
Image
Image
Image