Notícies Cultura

El Conservatori de Vila-seca organitza la 19a Trobada d’Orquestres de Nivell Elemental

07 Març 2024

Un total de 225 alumnes i professors de 12 escoles de música i de conservatoris diversos es donaran cita el proper dissabte, dia 9 de març, a la 19a Trobada d’Orquestres de Nivell Elemental que se celebrarà a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

 

En la trobada, organitzada pel Conservatori Municipal de Música de Vila-seca, es reuniran joves provinents de diverses escoles i conservatoris de música del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. Hi participen les orquestres de les escoles de música municipals de Salou, de Mora d’Ebre, Pau Casals del Vendrell, de la Selva del Camp, del Morell, de Tarragona; les escoles de música i conservatoris de Tortosa, de Tarragona, de Reus, de Vila-seca i l’escola de Música del Centre de Lectura de Reus i La Lira Ampostina.

 

La Trobada s’iniciarà a les 3 de la tarda amb la rebuda a totes les orquestres i, posteriorment, es procedirà als assajos col·lectius. El concert que clourà la trobada  s’iniciarà a les 19.00 h a l’Auditori Josep Carreras i comptarà amb repertori d’Auton, Wedgwood, Hewitt-Jones, Vanhal, Nelson, Charpentier i Barrie, entre d’altres.

Image
Image
Image
Image