Notícies Cultura

16 cavalls pura sang anglesos han competit aquest matí en un Cós de Sant Antoni al parc de la Torre d’en Dolça

21 Gener 2024

Més de 10.000 persones han seguit les curses al circuit hípic de Vila-seca

 

El Cos de Sant Antoni, Element Festiu Tradicional d’Interès Nacional, ha tingut lloc aquest matí al circuit hípic del Parc de la Torre d’en Dolça. Milers de persones han seguit les tres curses on han participat un total de 16 cavalls pura sang anglesos i on s'han repartit 30.000 euros en premis.

 

En la primera cursa de 1.700 metres de distància, Premi Torre d’en Dolça, el guanyador ha estat el cavall Priapo, de la quadra MP Racing i muntat pel genet Marc Pulido. La segona cursa, Gran Premi Ajuntament de Vila-seca, amb una distancia de 2.500 metres, el guanyador ha estat el cavall Cat Haclysme, de la quadra Anaiak i muntat per D. Ferreira. Per últim, la cursa Premi Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, de 1.700 metres, ha estat guanyada pel cavall Peace Warrior, de la quadra Costa La Vall i muntat per J.L. Borrego.

 

En una gran jornada festiva on més de 10.000 persones han pogut gaudir d’un gran ambient esportiu i familiar vinculat al món dels cavalls, els professionals, les autoritats, els propietaris i els afeccionats en general que han assistit a les curses, han volgut destacar l’excel·lent organització i l’èxit un any més de les úniques curses de cavalls que se celebren a Catalunya. Enguany però, l’emoció ha estat també protagonista en aquesta jornada ja que els jutges han necessitat de l’ús de la foto finish per tal de resoldre les arribades finals en cada una de les tres curses.

 

Cal recordar que novament les tradicionals curses del Cós de Sant Antoni de Vila-seca han estat emeses en directe per TAC 12 TV, la televisió pública del Camp de Tarragona.

 

En el document annex en pdf trobareu el resultat final amb les classificacions corresponents de les tres curses.

Image
Image
Image
Image