Noticias Ocupación

Oberta la convocatòria per a les subvencions d’empreses liderades per dones

23 Abril 2024

Fins al 17 de maig hi ha temps per a presentar la sol·licitud de Subvencions per a empreses liderades per dones, impulsades per l’Ajuntament de Vila-seca. Unes subvencions que tenen la finalitat de donar suport al coneixement i consolidació d’empreses emergents amb presència de dones al seu equip fundador i per un import màxim de 5.000 euros.

 

Els requisits que cal complir per a optar a la subvenció són diversos, com ara que entre l’equip fundador hi hagi lideratge femení i algun dels membres estigui empadronat/empadronada a Vila-seca, l’inici de l’activitat hagi estat entre el 16 d’abril de 2022 i l’1 de gener de 2024, amb una inversió mínima de 5.000 euros en despeses subvencionables per a la seva posada en marxa i amb una permanència d’un any mínim fins al 31 de desembre de 2024.

 

La tramitació de la sol·licitud es pot fer a través de l’Oficina d’Atenció Ciutadana o la Seu electrònica de l’Ajuntament i, en cas de requerir més informació, cal adreçar-se al telèfon 977 39 43 25.

 

Aquesta actuació, en definitiva, pretén subvencionar projectes i models de negoci liderats per dones, de llançament de nous productes al mercat o l’acceleració del creixement de l’empresa i de posada en marxa de projectes per accedir a rondes de finançament.

Image
Image
Image
Image