Noticias Obras y mejoras

Vila-seca adjudica 3 nous projectes finançats pels fons Next Generation

24 Abril 2024

Recentment, l’Ajuntament de Vila-seca ha adjudicat tres projectes inclosos al Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació 2021, que compten amb el finançament dels fons Next Generation.

 

En primer lloc,  dins de l'eix 1 "Transició verda i sostenible" ha tingut lloc l’adjudicació de les obres compreses al projecte de vegetació i renaturalització dels espais costaners de la platja de la Pineda. L’import total amb IVA inclòs és de 465.158,04 €.

 

De l'eix 2 "Millora de l'eficiència energètica", s'ha adjudicat el contracte de subministrament i instal·lació de l’enllumenat públic, quadres de maniobra, equips auxiliars i desplegament de la fibra òptica, de la contractació mixta de les obres i del subministrament compresos al projecte per a la renovació de l’enllumenat públic del passeig de la Pineda (tram entre Hipólito Lázaro fins a Prat de Ponç), lot 2, amb un import de 682.449,33 € (IVA inclòs).

 

Per últim, de l'eix 3 "Transició digital" s’ha adjudicat el contracte del servei de detecció de fluxos,  per un import de 17.351,08 € (IVA inclòs), inclòs a l'actuació 5: Sensorització i Gestió inteligent de la mobilitat urbana.

Image
Image
Image
Image
Image