Noticias Juventud

Un any més a Vila-seca, Parc Infantil i Parc Jove de Nadal

22 Diciembre 2023

El Parc Infantil de Vila-seca obrirà les seves portes el proper 27 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports. Fins al proper 30 de desembre, els més petits podran gaudir de multitud d’activitats, enguany totes relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que es van acordar de cara al 2030 per part de tots els estats de les Nacions Unides. Concretament, les activitats que s’hi duguin a terme tindran a veure amb la temàtica de la reutilització i el reciclatge.  

 

El Parc Infantil obrirà portes des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre i, per accedir-hi, cal portar aliments de llarga conservació, que posteriorment seran lliurats al Banc d’Aliments de Vila-seca.

 

D'altra banda, també el 27 de desembre, arrenca el Parc de Nadal Jove, el qual s'allargarà fins al divendres 29 de desembre. Els  joves tindran una programació farcida d’activitats engrescadores: el dimecres rebran la visita d’en Poloteli, exjugador de la Kings League Infojobs, al qual se li podran fer preguntes obertes i, qui ho desitgi, fer-se una foto amb ell. La tarda del dijous estarà dedicada al gaming, amb diverses consoles, jocs, tornejos i sorpreses. Per últim, els joves gaudiran de la realitat virtual amb activitats sensorials i jocs amb realitat augmentada el divendres 29 de desembre. Cal recordar que el Parc Jove, destinat a joves de més de 12 anys, obrirà de 18.00 a 22.00 h.

Image
Image
Image
Image
Image