Noticias Juventud

En marxa les oficines d’informació jove de la Pineda i de la Plana

08 Marzo 2024

A Vila-seca, s’amplia l’horari del Servei de Joventut

L’Ajuntament de Vila-seca amplia els seus serveis de joventut per arribar als joves de la Pineda i de la Plana. Així doncs, aquesta mateixa setmana s’ha posat en marxa una Oficina d’Informació Jove al centre cívic de cada barri, amb l’objectiu d’oferir-los acompanyament i suport en relació a l’habitatge, l’ocupació, l’orientació acadèmica i professional, la salut i l’oferta cultural. A més de posar al seu abast informació d’aquest tipus, també podran gaudir de les activitats i tallers de l’Espai Jove.  

 

Concretament, l’Oficina d’Informació Jove de la Pineda estarà oberta tots els dimecres i l’Oficina d’Informació Jove de la Plana ho estarà els dilluns. Ambdues oficines prestaran els seus serveis entre les 4 i les 8 de la tarda.

 

Aquesta setmana els joves ja han estrenat el servei amb una tarda de gaming per jugar al FIFA. La setmana de l’11 de març els joves gaudiran d’una tarda de jocs de taula; la del 18 de març podran participar en un torneig de tenis taula i, per tancar el mes de març, realitzaran un taller de cuina.

 

Cal recordar que el Servei de Joventut de Vila-seca (carrer de la Font, 12), recentment, ha ampliat el seu horari, obrint el matí de divendres de 10.00 a 13.00 h i les tardes de dilluns a divendres de 16.00 a 20.00 h.

Image
Image
Image
Image
Image