Noticias Juventud

Del 25 al 28 de març, arriba el Parc Infantil i Jove de Setmana Santa a Vila-seca

18 Marzo 2024

El Parc Infantil de Setmana Santa tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de març de les 10.00 a les 13.30 h a l’Escola Mestral (avinguda de la Generalitat, 21), al costat del Conservatori Professional Municipal de Música de Vila-seca.

 

Els nens que s’acostin al Parc Infantil de Setmana Santa podran gaudir de diferents tallers, inflables, globoflèxia, jocs i esports, tot sota la temàtica “Jocs del món”.  Cal recordar que l’entrada del parc és solidària i consisteix en portar aliments de llarga durada per al  Banc d'Aliments de Vila-seca.

 

D’altra banda, el Parc Jove de Setmana Santa, que tindrà lloc els mateixos dies, comptarà amb diverses activitats com ara una tarda de gaming, un torneig de futbol 5 a la Pista del Miramar-Les Illes, jocs de taula i un 3x3 de bàsquet també a la Pista del barri Miramar-Les Illes. Les inscripcions es podran fer de forma presencial a Joventut (carrer de la Font, 12).

 

Cal destacar que els dos parcs han estat organitzats per l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vila-seca.

Image
Image
Image
Image