Noticias Innovación

L’Ajuntament de Vila-seca renova el seu portal de transparència

03 Octubre 2023

Aquest renovat servei ofereix un accés més àgil a la informació pública, la transparència de l’organització i la reutilització de les dades

Recentment, l'Ajuntament de Vila-seca va posar en funcionament un nou portal de transparència, amb la voluntat de donar un altre pas endavant en la millora del servei que oferim a la ciutadania.

Aquest nou portal, accessible a través d’aquest enllaç, utilitza una eina que el Consorci d’Administració Oberta de Catalunya (AOC) ofereix a totes les administracions públiques catalanes. Aquest programari comú no té cost directe per l’Ajuntament i significa un estalvi en la gestió, administració i el desenvolupament de noves funcionalitats per proporcionar una informació més clara, una millor accessibilitat i un llenguatge més fàcil i visual. 

En aquest portal, la ciutadania pot trobar, entre d’altres, informació relacionada amb l'organització política, els contractes, els convenis i les subvencions, la gestió econòmica de l'Ajuntament, la normativa o els actes, acords i convocatòries. 

Image
Image
Image
Image