Noticias Enseñanza

Les escoles i instituts de Vila-seca organitzen jornades de portes obertes a finals de febrer

15 Febrero 2024

Comencen les jornades de portes obertes a les escoles i als instituts de Vila-seca de cara al curs 2024-2025. Entre el dilluns 26 de febrer i el divendres 1 de març es duran a terme les sessions de portes obertes a les set escoles del municipi.

 

Per la seva banda, els instituts Ramon Barbat Miracle i Vila-seca faran les seves portes obertes el 6 i el 7 de març, respectivament.

 

Quant a les dates de presentació de sol·licituds, que serà telemàtica, a educació infantil i primària es durà a terme entre el 6 i el 20 de març i a educació secundària tindrà lloc entre el 8 i el 20 de març. En cas de dubte a l’hora de fer la presentació, caldrà adreçar-se, preferentment, al centre educatiu que es vol triar en primera opció, per correu electrònic o bé per telèfon.

 

Cal recordar, que tota la informació de la preinscripció es pot trobar a la web del departament d’Educació de la Generalitat: https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici

 

L’Ajuntament de Vila-seca edita la nova Guia de Centres Educatius

Paral·lelament a l’anunci de les dates de preinscripció a les escoles i instituts, l’Ajuntament de Vila-seca ha editat una nova Guia de Centres Educatius amb informació de totes les llars d'infants, escoles, instituts, ensenyaments musicals, universitaris, de català, d'adults i de la gent gran.

 

Un total de 18 centres es podran consultar en aquesta guia, de 60 pàgines, que inclou informació horària de cada centre, l'ensenyament que s'hi imparteix, els serveis i les activitats que ofereixen i el contacte amb cadascun dels centres. A les últimes pàgines de la Guia s'hi poden trobar qüestions d'interès per als pares i mares, així com informació del Pla Educatiu d’Entorn, el programa d’activitats ambientals a les escoles i instituts o l'organització del sistema educatiu a Catalunya.

Image
Image
Image
Image