Noticias Enseñanza

Acte d'homenatge als mestres i professors que es jubilen

28 Junio 2023

Avui s'ha fet el comiat a la Sala Polivalent de l'Ajuntament

L'Ajuntament de Vila-seca ha ofert aquest matí una recepció als docents dels diversos centres educatius de Vila-seca que s'han jubilat en finalitzar el curs 2022-2023.

La primera Tinenta d'Alcalde i regidora de Cultura, Lleure i Coneixement, Manuela Moya, ha presidit un acte que ha comptat amb la presència d'una seixantena de persones entre professors i familiars.

L'acte ha servit per a retre homenatge a un total de tres mestres i cinc professors/es: Màrius Llauradó i Magdalena Torrents, mestres de l'Escola Sant Bernat Calvó; Josefa Aragón, mestra de l'Escola La Plana; Rosa Tena i Maria del Mar Martín, professores de l'Institut Ramon Barbat i Miracle; Jose Antonio Molet, Francesc Botella i Susana Mallafré, professors i professora de l'Institut Vila-seca.

En els seus parlaments, la regidora Manuela Moya ha dirigit unes emotives paraules a cadascun dels mestres i professors/es, així com també ha posat en valor la seva gran tasca als centres educatius, explicant que "la petjada que el pas per l'escola i l'institut deixa als infants és per tota la vida, ja que són etapes que tothom recordem i perviuen en la nostra memòria". En finalitzar l'acte, s'ha realitzat una fotografia de grup de tots els homenatjats i homenatjades.

Image
Image
Image
Image