Noticias Deportes

Vila-seca acull el Campionat d’Espanya Juvenil d’Hoquei Patins

24 Abril 2024

La cita tindrà lloc entre el 17 i el 19 de maig al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca

L’Ajuntament de Vila-seca ha presentat aquest matí, juntament amb el Club Hoquei Vila-seca, el Campionat d’Espanya Juvenil d’Hoquei Patins, que tindrà lloc els propers 17, 18 i 19 de maig al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca.

 

Durant la presentació, que ha anat a càrrec d’Alberto Miguel, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vila-seca; Guillermo García, president del Club Hoquei Vila-seca; Isa López, membre del Comitè Nacional d’Hoquei Patins de la RFEP i Benedicte Piquer, delegat de la Federació Catalana de Patinatge a Tarragona i Terres de l’Ebre, s’han donat a conèixer alguns dels detalls de la competició. D’aquesta manera, el campionat d’Espanya comptarà amb un total de 20 partits on hi participaran 8 equips de diferents zones d’Espanya, concretament 2 de Catalunya, 2 de la zona Nord Oest (Galícia, Castella i Lleó i Cantàbria), 2 de la zona  Nord (Astúries, País Basc, Navarra i la Rioja) i 2 de la zona Sud (Madrid, València, Andalusia i Extremadura).

 

El regidor Alberto Miguel ha destacat els 49 anys de vida del Club Hoquei Vila-seca, “durant els quals ha recollit moltes victòries i ha viscut molt bons moments esportius”. Tot afegint que “treballem perquè el campionat sigui tot un èxit des del punt de vista esportiu i també turístic i cultural per als qui ens visitaran”. El president del Club, per la seva banda, ha recordat que el Club ja havia estat organitzador d’un campionat d’Espanya en categoria aleví. “Actualment seguim treballant per a convertir Vila-seca en una ciutat referent de l’hoquei patins perquè pugui seguir acollint més campionats”. De fet, el delegat ha recordat la importància d’aquest tipus de campionats, especialment en aquesta categoria, “perquè s’hi apleguen molts aficionats i, sobretot, observadors i professionals de l’hoquei”. Per últim, Isa López ha explicat que “entre el cap de setmana del 4 i 5 de maig quedaran decidits tots els equips que competiran a Vila-seca”.

 

Cal recordar que el Campionat d’Espanya d’Hoquei Patins és una competició de la Real Federación Española de Patinaje organitzada per la Federació Catalana de Patinatge i el Club Hoquei Vila-seca amb el suport de l’Ajuntament de Vila-seca i el Pla Conjunt de Promoció de la Costa Daurada.

Image
Image
Image
Image