A la Pineda, entren en funcionament els policies de platja

Enguany s'incrementa el nombre de policies i el servei horari

Des d'avui i fins el proper 30 de setembre, estan ja en funcionament a la platja de la Pineda els policies de platja, el servei de vigilància de platja de la Policia Local de Vila-seca.

De dilluns a diumenge i de 10 a 21 hores, els nous policies de platja estaran en patrulla permanentment a la platja de la Pineda. Enguany s'ha ampliat l'horari del servei de vigilància a la platja i s'ha ampliat també l nombre de policies interins incorporats per a reforçar el servei d'estiu. Dels 6 agents procedents de la borsa de treball, 4 faran un servei específic a la platja de la Pineda i els altres dos reforçaran les patrulles del torn de nit.

Amb la posta en funcionament d'aquest servei, que ja és tradicional al municipi, l'Ajuntament de Vila-seca oferirà diverses millores en els serveis d'informació i vigilància als usuaris de la platja. El vestuari identificatiu dels policies de platja s'assembla al de la policia local i està format per un pantaló curt, un jersei d'estiu oficial, unes sabates esportives i una gorra de lona. En contacte permanent amb el post central de la Policia Local i la Creu Roja, les funcions bàsiques que tenen són:

  • Revisió de les autoritzacions temporals dels serveis de platja i control dels espais autoritzats.
  • Prevenció de la delinqüència i control de la venda ambulant.
  • Control dels jocs de platja i de les embarcacions a motor.
  • Informació sobre l'estat de la sorra i de l'aigua de la platja, avisant dels possibles incidents.
  • Informar sobre les activitats del municipi i atendre als usuaris de la platja.
  • Col·laborar permanentment amb els serveis de salvament de la Creu Roja.