Fins al 6 de gener es podrà visitar el Pessebre de Sorra a la Pineda

El tradicional Pessebre de Sorra a la Pineda, que llueix des del passat 8 de desembre al Parc del Pinar de Perruquet, podrà visitar-se fins al proper dilluns 6 de gener.

El Pessebre de Sorra conté un total de 400 tones de sorra i ocupa una superfície de més de 200 m2. Un total de 7 artistes provinents de Bèlgica, Holanda, Dinamarca, Portugal, Letònia i també de Catalunya van inspirar-se en el món marí per a construir el pessebre d'enguany, el qual ja ha estat visitat per milers de persones. 

En paral·lel, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha organitzat diverses activitats familiars gratuïtes. Les properes seran tres tallers infantils de temàtica nadalenca, que tindran lloc els dies 2, 3, i 4 de gener, a les 11.30 h, durant els quals grans i petits podran deixar volar la imaginació i creativitat per a decorar l'arbre de Nadal, fer postals de felicitació i elaborar xapes nadalenques.

Cal recordar que els passats 14 i 21 de desembre també van tenir lloc dues cantades de nadales a càrrec de la Coral Nova Unió de Vila-seca i els Cantaires de la Pineda.