Vila-seca celebra el darrer ple de la legislatura

El ple s'inicia amb una declaració institucional en reconeixement als 40 anys d'ajuntaments democràtics

Aquest divendres 3 de maig s'ha celebrat a Vila-seca el darrer ple municipal de la legislatura 2015-2019. Durant plenari es va donar compte del decret d'aprovació de la liquidació pressupostària de l'exercici 2018 de l'Ajuntament i dels dos Patronats; es va aprovar el text refós de la modificació puntual del Pla General per tal d'ampliar els usos admesos en l'àmbit de la finca de la Societat El Fènix i s'aprofità la sessió per tal d'acomiadar als regidors que no seguiran en la propera legislatura.
 
El ple també va aprovar la rectificació i comprovació de l'inventari general de béns i drets de l'Ajuntament i dels Patronats va aprovar la modificació dels estatus de la Mancomunitat Intermunicipal d'Incineració de Residus Urbans; va aprovar el conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament per al manteniment i continuïtat dels ensenyaments musicals a Vila-seca i va desestimar els dos recursos de reposició contra dos acords presos en les sessions plenàries del 20 de novembre de 2018 i 1 de març de 2019.
 
D'altra banda, el ple va debatre i aprovà per unanimitat de tots els regidors de la Corporació una moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú (VSC). La moció aprovada és per reduir la perillositat dels guarda-rails del terme municipal.
 
L'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, que en finalitzar el ple va adreçar unes paraules de comiat i record dels 26 anys que ha estat com alcalde al capdavant de la Corporació Municipal de Vila-seca, va rebre una llarga ovació i aplaudiments de part de tots els regidors i del públic assistent.