La Policia Local amplia la seva plantilla amb 8 nous agents

El proper 1 de juny s'incorporaran 6 nous agents com a policies de platja

La Policia Local de Vila-seca ha incorporat a la seva plantilla 8 nous agents (6 homes i 2 dones) amb la nova uniformitat oficial de les policies locals de Catalunya. Amb aquests nous agents, el cos de la Policia Local de Vila-seca passa a tenir un total de 41 agents.
 
A banda dels nous agents, el proper 1 de juny s'incorporaran els tradicionals policies de platja. Seran 6 agents més que estaran en servei al nucli de la Pineda, concretament al passeig i a la platja de la Pineda.
 
Cal recordar també que juntament amb la recent ampliació de la plantilla de la Policia Local, la darrera Junta Local de Seguretat va donar conformitat al reconeixement oficial de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Vila-seca, una entitat amb tasques de suport en matèria de protecció civil al municipi i de la qual en poden formar part voluntaris que hagin superat els cursos de capacitació.
 
Els nous agents i comandaments de la Policia Local de Vila-seca i el responsable de l'associació de voluntaris de protecció civil de Vila-seca, acompanyats de l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i dels regidors Josep M. Pujals i Pere Segura, van realitzar la seva fotografia oficial de presentació a la Pineda.