L'Ajuntament de Vila-seca signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada Vila Casas

El conveni regula el préstec d'obres d'art contemporani que seran exposades al Castell

Avui al migdia, l'Ajuntament de Vila-seca ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Privada Vila Casas, amb l'objectiu de regular el préstec de diverses obres d'art que seran exposades al Castell de Vila-seca. El conveni, aprovat en Junta de Govern Local el passat mes de desembre, ha estat signat per l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, i el president de la Fundació Privada Vila Casas, Antoni Vila. A l'acte també hi ha assistit el regidor de Cultura, Pere Segura; el director general de la Fundació, Joan Torras; el vicepresident primer de la Diputació de Tarragona, Quim Nin; i els directors dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona i Barcelona, Jordi Agràs i M. Àngels Torras, respectivament.

Abans de la signatura del conveni,  Antoni Vila Casas ha recorregut les diverses sales del Castell de Vila-seca, el primer espai del sud de Catalunya on, properament, s'hi exposaran diverses obres inèdites de la fundació.

Cal recordar que la Fundació Privada Vila Casas, que es dedica a promoure les arts plàstiques catalanes i a invertir en recerca mèdica, és propietària d'un fons d'obres d'art contemporani català d'un total de 3.500 peces d'autors tan rellevants com Artigau, Llimós, Perejaume o Plensa. La fundació compta amb un total de quatre espais d'exposició arreu de Catalunya: un a Palafrugell,  un altre a Torroella de Montgrí i dos espais a Barcelona.