Vila-seca presenta la nova Guia de Serveis Socials del municipi

La Guia també ha estat presentada a les entitats vinculades al tercer sector

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa la Guia de Serveis Socials de Vila-seca, una publicació en format llibret coordinada per l'Àrea Bàsica de Serveis Socials, que recull els diversos programes d'acció i promoció social que es duen a terme de forma transversal a Vila-seca. La presentació ha anat a càrrec del tinent d'Alcalde Adjunt a l'Alcaldia, Pere Segura; el tinent d'alcalde i cap de l'Àrea de Serveis a les Persones, Josep Toquero i la regidora de Benestar Social i Polítiques d'Igualtat, Lucía Teruel.

La Guia de Serveis Socials, sorgida a proposta del ple municipal, aplega una gran quantitat de serveis que s'ofereixen als vila-secans i que s'emmarquen en diversos àmbits com són els Serveis Socials Bàsics, els d'Atenció a la Dependència, a les Persones amb Diversitat Funcional/Discapacitat, a la Família, a la Infància i l'Adolescència, a la Dona, a les Persones Grans, a les Persones LGBTI, a les Persones Nouvingudes, el Servei d'Inclusió Sociolaboral i el de Suport per a l'Accés a l'Habitatge.

Dels serveis relacionats, es recullen tots els ajuts i les bonificacions corresponents, dels quals la Guia ens informa detalladament de qui els pot sol·licitar i on cal dirigir-se per informar-se'n o tramitar-los.

Aquesta Guia, pensada per a les persones i les famílies de Vila-seca, "és un punt de partida per agafar impuls els pròxims anys, és un projecte ambiciós" ha destacat el tinent d'Alcalde Adjunt a l'Alcaldia, Pere Segura. Mentre que la regidora de Benestar Social, Lucía Teruel, apuntava que "volem ser els millors en Serveis Socials" afegint que "les polítiques de benestar social són un pilar imprescindible per a nosaltres". Per la seva banda, el tinent d'alcalde Josep Toquero ha afirmat que "la societat és creixent i canviant i per això aquesta Guia és oberta per tal d'anar incorporant nous serveis".