El ple aprova les bases del programa "Impuls a l'Ocupació"

El plenari guarda un minut de silenci per la recent mort de 5 persones a Espanya

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca celebrat el divendres dia 28 de setembre a les 21 hores va aprovar la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana de Vila-seca per a l'ampliació d'usos admesos a la clau 16b, en l'àmbit de la finca del Fènix, Societat Recreativa Cultural, i també va aprovar les bases per a la concessió d'incentius a les empreses per a la promoció de l'ocupació mitjançant el programa Impuls a l'Ocupació.
 
El Ple de l'Ajuntament de Vila-seca també va debatre i aprovà diverses mocions dels grups polítics municipals. De les 7 mocions presentades, 6 es van aprovar i 1 va ser rebutjada.
 
La sessió plenària s'inicià amb un minut de silenci com a condol i rebuig per les recents morts de 5 persones (3 dones i 2 nens) en mans de les seves ex parelles i del seu pare en diverses ciutats d'Espanya.
 
Les mocions aprovades són:
- Moció presentada pel grup municipal de Ciutadans (C's) per a estudiar l'adhesió al conveni signat entre la direcció general de trànsit (DGT) i la FEMP per a la col·laboració administrativa i intercanvi d'informació. Va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.
- Moció del grup municipal de Vila-seca en Comú (VSC) per tal d'oferir un servei gratuït de natació a les escoles en horari escolar. També va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.
- Moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú (VSC) per adherir-se a l'aliança de municipis per la interoperabilitat en estacions de recàrrega de vehicle elèctric a Catalunya. També va ser aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.
- Moció presentada també pel grup municipal de Vila-seca en Comú (VSC) per atorgar una ajuda a l'estudi a l'alumnat que faci pràctiques a l'Ajuntament i als Patronats Municipals de Turisme i de Música. Fou aprovada per unanimitat de tots els grups municipals.
- Moció presentada pel grup municipal del PSC  per tal de realitzar un estudi per continuar ampliant la flota actual de vehicles municipals amb criteris mediambientals. Fou aprovada per unanimitat.
- Moció presentada pel grup municipal de Decidim Vila-seca (DV) per a la ubicació de lletres gegants promocionals als nuclis urbans de Vila-seca. Va rebre el vot afirmatiu dels 21 regidors municipals.
 
La moció no aprovada és:
- Moció presentada també pel grup municipal de DV per a la creació d'una Antena del Coneixement de la Universitat Rovira i Virgili a Vila-seca.. Va rebre 8 vots favorables dels regidors de DV, VSC, PSC, PP i No Adscrit; 2 abstencions dels regidors de C's, i 11 vots desfavorables dels regidors de CiU.