El ple aprova l'adhesió al conveni de cooperació per la promoció de les comarques tarragonines com a destinació turística pels anys 2018-2020

El plenari debat també diverses mocions

El plenari de l'Ajuntament de Vila-seca, celebrat el divendres dia 31 d'agost a les 21 hores, va aprovar l'adhesió al conveni de cooperació per la promoció econòmica, empresarial i turística de les comarques tarragonines com a destinació turística i en especial de l'Aeroport de Reus pels anys 2018-2020. D'altra banda, també va aprovar la resolució de les al·legacions presentades en relació al punt tercer de l'acord plenari 3.1 de l'ordre del dia del Ple de 29 de juny, corresponent a la proposta modificació 7/2018 del pressupost municipal.

El Ple de l'Ajuntament de Vila-seca també va debatre i aprovà diverses mocions dels grups polítics municipals. De les 7 mocions presentades, 1 es va retirar i de les 6 que es van debatre, 3 es van aprovar i 3 van ser rebutjades.

 

Les mocions aprovades són:

- Moció presentada pel grup municipal de Vila-seca en Comú (VSC) per a reduir l'impacte de les miccions d'animals de companyia sobre la via pública. Aquesta moció va ser aprovada per unanimitat de tots els regidors.

- Moció presentada també pel grup municipal de VSC  per declarar Vila-seca ciutat lliure de plàstic. També va rebre els vots positius de tots els regidors.

- Moció presentada pel grup municipal del Partit Socialista de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC) per a recuperar places residencials per a gent gran i centres de dia als municipis. Va rebre 15 vots favorables dels regidors dels grups municipals de CiU, VSC, PSC, PP i NA i 4 abstencions dels regidors de C's i DV.

 

Les mocions no aprovades són:

- Moció del grup municipal de VSC per tal d'adherir-se a la convocatòria de subvencions per a la instal·lació de punts de recàrrega ràpids per a vehicles elèctrics. Va rebre 8 vots a favor de C's, VSC, DV, PP i el regidor No Adscrit; 10 vots en contra de CiU i 1 abstenció del grup del PSC.

- Moció presentada també pel grup municipal de VSC per la concessió d'ajuts per al pagament de l'IBI als habitatges destinats a lloguer social. Va rebre 9 vots favorables dels regidors de C's, VSC, PSC, DV, PP i NA i 10 vots en contra de CiU.

- Moció presentada pel grup de VSC per a crear un conveni de col·laboració amb el servei d'incubadora del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Vila-seca. Aquesta moció va rebre 7 vots a favor de VSC, PSC, DV, PP i el regidor No Adscrit; els 10 vots contraris de CiU i l'abstenció dels 2 regidors de C's.